fbpx

Najaarsgenieten van kunst en cultuur

KunstenHuis Idea maakt zich op voor een smakelijke herfst. Schuif aan, kom proeven, neem een hap cultuur en loop langs het buffet. De komende weken serveert KunstenHuis Idea de leukste culturele activiteiten voor jong en oud en voor elke smaak.

KunstHappen

Zoek je een leuke activiteit voor kinderen in de herfstvakantie? Zingen, dansen, theater en kunst maken: kinderen tussen 4 en 12 jaar kunnen in de herfstvakantie meedoen aan de leukste creatieve activiteiten in KunstenHuis Idea. Kom KunstHappen! Het belooft weer een creatief feestje te worden voor alle deelnemers in Zeist, De Bilt en Soest.

Kijk voor meer informatie en aan melden op: kunstenhuisidea.nl/kunsthappen

Gratis proeven

Je kan bij bijna alle cursussen van KunstenHuis Idea een gratis proefles doen. Twijfel je dus nog of wil je een kunstvorm eerst een keer uitproberen? Meld je dan aan via https://kunstenhuisidea.nl/proefles/.

Proeflesdag Muziekschool

Ben je op zoek naar een leuke muziekles? Op zaterdag 15 oktober is er een speciale proeflesdag op de locaties De Klinker en Het Lichtruim. Meld je gratis aan via Gratis Proeflesdag Muziek – zaterdag 15 oktober • KunstenHuis Idea! Kom langs en ontdek wat muziek kan doen!

KunstBuffet

Het KunstBuffet biedt drie keer per week een vrolijke dosis culturele activiteiten en lessen: circus, schilderen, koken, dansen en medialab. Elke woensdag- en zaterdagmiddag bij KunstenHuis Idea in het Lichtruim.

Kijk voor meer informatie en aan melden op: kunstenhuisidea.nl/kunstbuffet

All you can Read

Kan je niet kiezen? Schep je het liefste je hele bord vol met mooie verhalen, herkenbare karakters of spannende plottwists? Word dan lid van de bibliotheek! Zodra je je biebpas hebt, kan je eindeloos genieten van alle boeken, dvd’s en muziek die je wilt. Ben je onder de 18? Dan is lid worden zelfs helemaal gratis.

Ga voor meer informatie naar bibliotheek.ideacultuur.nl/service/abonnementen-en-tarieven/abonnementen

De Peppel Serveert

De beste muziek, met de paplepel ingegoten. Bij Poppodium De Peppel kan je altijd terecht voor mooie muziek, toffe acts en bijzondere avonden. Daar is nu een nieuw concept bijgekomen: De Peppel Serveert. De beste bands en artiesten uit provincie Utrecht en daarbuiten spot je hier nog nét voordat ze doorbreken naar het grote publiek. Dé kans dus om lekker voor de hype uit te lopen.

Bekijk het hele programma op peppel-zeist.nl

Dit en meer, e hele herfst bij KunstenHuis Idea.
Check Kunstenhuisidea.nl voor alles wat er te doen is.