fbpx

Op woensdag 6 april is Sjors Sportief & Sjors Creatief in gemeente De Bilt feestelijk afgetrapt. De uitreiking van het eerste boekje van deze extra editie vond plaats op basisschool ’t Kompas in Westbroek. Na een gezellige creatieve en sportieve schooldag voor alle leerlingen, rijkte wethouder Dolf Smolenaers het boekje uit aan de directeur van ’t Kompas. Dit was meteen het startschot om in te schrijven.

Sjors Sportief en Sjors Creatief is een begrip in De Bilt. Dankzij het aanbod van Sjors Sportief vinden steeds meer kinderen op basisscholleeftijd een activiteit die ze leuk vinden om te doen, zoals bijvoorbeeld: voetbal, judo, musical, dans, scouting, schaken en nog veel meer. Ook de activiteiten en workshops van Sjors Creatief worden steeds populairder. Denk dan aan: muziek maken, tekenen, theater en jezelf ontdekken.

Nu corona minder een rol speelt, verwelkomen verenigingen en organisaties in gemeente De Bilt hun deuren om kinderen te laten kennismaken met hun activiteiten. De Sjors Sportief boekjes worden uitgedeeld in alle scholen in de kernen van Gemeente De Bilt.

Actief in De Bilt

Het aanbod Sjors Sportief is te vinden op de website www.actiefindebilt.nl. Op deze website kan je niet alleen het aanbod van Sjors Sportief en Sjors Creatief vinden, maar ook direct doorklikken naar je favoriete club. Actief in De Bilt is het platform waar je alle activiteiten kan  vinden op het gebied van sport en cultuur, voor alle inwoners in de gemeente De Bilt kunt.

Deze extra editie van Sjors Sportief & Sjors Creatief is mede mogelijk gemaakt door het Corona Herstelplan van gemeente De Bilt.