Luca Warmer & band
Oh My Jazz

theaterconcert

Luca Warmer nodigt je uit om dichterbij te komen. Dichterbij haar liefde voor de jazzmuziek, dichterbij de grote vrouwen in de jazz die haar inspireerden. Denk aan Sarah Vaughan, Ella Fitzgerald, Billie Holliday, Dinah Washington en Nina Simone. Luca wil verhalen oprakelen over hun levens, de tragiek daarvan en over de lokroep die zij in hun muziek hoorde om zelf jazz te gaan zingen. Haar nieuwe programma wordt opgebouwd uit verfijnde jazz melodieën, meeslepende blues en hemelse gospels. Naast een muzikale interpretatie van het werk van de vrouwen die haar voor gingen, krijgt het publiek Luca als dichter erbij.

Met lof afgestudeerd aan de Jazz-afdeling van het Koninklijk Conservatorium Den Haag (2021), toert Luca door het land met haar eigen producties. In oktober 2021 won ze de Mingus prijs (Conservatorium Talent Award). Na haar prachtige debuutvoorstelling ‘Appelstroop met tranen’ is deze nieuwe voorstelling is een uitgelezen kans om – met haar als Cupido – dichterbij jazzmuziek te komen en de vrouwen die daarin een belangrijke rol hebben gespeeld. Let’s s(w)ing!

Kom naar de voorstelling Oh My Jazz en geef je oren het gevoel dat jazz nooit is weggeweest.

‘’Wat een genot: Luca en haar fantastische musici! Oorspronkelijkheid wint altijd’ – Jane van Assenderp (programmeur Theater Mascini)
‘’Verrassend en ontroerend.’’ – Juryrapport CTA

www.lucawarmer.nl

zaterdag 2 maart
20:15

Theater Idea

Tickets