De Piloten
Wie ben jij?

theaterconcert

Je kent de nieuwe Nederlandstalige band De Piloten niet, maar hun werk wel… De Piloten, dat zijn: Christiaan Coenraads, Jeroen de Jong, Hans Kaldeway en Junior Martir. Al ruim 20 jaar zijn deze mannen actief in de Nederlandse muziek- en theaterwereld. Werkend en spelend met uiteenlopende grootheden als Boudewijn de Groot en Bert Visscher en het Noord Nederlands Orkest.

Naast hun werk op concert- en theaterpodia werkten deze rasmuzikanten aan eigen aanstekelijke songs die ze zelf vormgeven. Vele jaren smeedden ze hun eigen werk in de repetitieruimte, totdat de band vorig jaar enkele keren in de schijnwerpers trad met enkele festival-optredens. En dat smaakte naar meer, niet alleen door de enthousiaste reacties van het publiek, maar ook die van organisatoren. Kortom: hoogste tijd voor de eerste theatertournee van De Piloten!

De Piloten gaan dus het theater in met een bonte muzikale mix en teksten die net zo springerig en aanstekelijk zijn als het leven zelf. De muziek ligt lekker in het gehoor en wisselt voortdurend qua kleur, variërend van bluegrass tot rock, van opzwepend tot een zwoele groove. De sprankelende muziek stuwt verrassende teksten voort, waarin met verbazing naar het leven wordt gekeken. De Piloten hebben een originele blik op het leven, waarbij teksten en
akkoorden doen denken aan een mix van Spinvis, De Dijk en Doe Maar.

www.muijsenberg.nl/piloten

zaterdag 9 maart
20:15

Theater Idea

Tickets