fbpx
KunstenHuisMuziekschoolNieuws

5000ste cursist in het zonnetje gezet!

Bedankt allemaal!

Voor het tweede jaar op rij is het ons gelukt om in één cursusseizoen meer dan 5000 inschrijvingen te ontvangen. Hiermee is het KunstenHuis wat betreft cursistenaantallen de grootste aanbieder van kunsteducatie in de provincie Utrecht.

Door de coronacrisis hebben onze docenten het afgelopen jaar alles op alles moeten zetten om de lessen zoveel mogelijk door te kunnen laten gaan, online en via videolessen. Dat we nu de 5000ste cursist mogen ontvangen, is voor ons een groot blijk van vertrouwen, waar we dankbaar voor en trots op zijn!

Onlangs werd de 6-jarige Valerie als 5000ste ingeschreven bij het KunstenHuis voor het Popkoor Poolster. Net voordat haar buitenles in Het Lichtruim in De Bilt begon, verraste Ruut te Velthuis, hoofd van de muziekschool, haar met het bijzondere nieuws. De verrassing voor Valerie en haar moeder was compleet toen Ruut haar aanbood om, vanwege deze unieke gebeurtenis, volgend seizoen een heel jaar gratis te mogen zingen bij het nieuwe popkoor.

Valerie zingt met veel plezier mee in het popkoor o.l.v. Rosanne Sanders. Ze was overweldigd door de aandacht en cadeautjes die ze kreeg, maar was er erg blij mee.

Wil je zelf ook zingen in een popkoor? Kom dan lekker meedoen! We hebben 3 popkoren voor verschillende leeftijden:

Popkoor Poolster (6 t/m 8 jaar)
Popkoor Super Nova (9 t/m 12 jaar)
Popkoor Galaxy (12 t/m 15 jaar)

Popkoor Galaxy start volgend seizoen vanaf september.